Restauracja – Hotel Korona

Obługa konferencji

Przedstawiamy Państwu ofertę w zakresie konferencji, szkoleń, sympozjów oraz spotkań firmowych.

Hotel Korona oferuje dwie sale konferencyjne:
SALA RESTAURACYJNA   130 os. do negocjacji
SALA BANKIETOWA          24 os. 50 zł brutto / h
WYPOSAŻENIE SAL  
-ekran  
-flipchart  
-projektor multimedialny  
-łącze Wi-fi  
-klimatyzacja

 

 

W przypadku organizacji konferencji wraz z wyżywieniem udzielamy zniżek na wynajem sal.

 

 
PROPOZYCJA MENU SZKOLENIA LUNCH (W CENACH BRUTTO)  
SERWIS KAWOWY  
1.świeżo parzona kawa, herbata (3 rodzaje), cytryna, mleko, cukier,  woda, soki

(uzupełniane do 4h)

(uzupełniane 4-8h)

           

20zł/os.  

25zł/os.   

2.świeżo parzona kawa, herbata (3 rodzaje), cytryna, mleko, cukier,  woda, soki, kruche ciasteczka

(uzupełniane do 4h)

(uzupełniane 4-8h)

   

      25zł/os.

30zł/os.

3.świeżo parzona kawa, herbata (3 rodzaje), cytryna, mleko, cukier,  woda, soki, kruche ciasteczka, kanapeczki(2szt./os.)

uzupełniane do 4h)

(uzupełniane 4-8h)

 

          30zł/os.

35zł/os.

I ZESTAW 30 zł / os
-zupa neapolitańska z prażoną szynką  
-spaghetti Carbonara  
II ZESTAW 35 zł / os
-consomme warzywne  
-pieczeń z karczku w sosie własnym z ziemniakami grzybkami i zestawem surówek  
III ZESTAW 38 zł / os
-duet kremowy  
-filet z kurczaka nadziewany grzybami z ziemniakami z rozmarynem i warzywami  
IV ZESTAW 38 zł / os
-zupa wiosenna z lanym ciastem  
-pieczeń ze schabu w sosie własnym z młodymi ziemniaczkami  
V ZESTAW 45 zł / os
-zupa chrzanowa  
-pstrąg w warzywach z migdałami i masłem czosnkowym  
VI ZESTAW 45 zł / os
-zupa cebulowa  
-polędwiczki w sosie z boczniaków z bezowymi truflami i miksem sałat  
 

Jeżeli mają Państwo jakieś sugestie dotyczące potraw i ich podania czy tez nie ma ich w menu proszę

zapytać a w miarę możliwości możemy się do nich dostosować.