Restauracja – Hotel Korona

Wigilia Firmowa

WIGILIA 2017 – zapraszamy do zapoznania się z możliwościami zorganizowania Wigilii firmowej w restauracji Korona

 

PROPOZYCJA I

CENA 50ZŁ/OS.

Zupa(do wyboru 1 opcja):

Barszcz z uszkami lub zupa grzybowa z kluseczkami

Danie główne: (do wyboru 1 opcja):

Karp smażony

Filet z dorsza

Sos cytrynowy

Dodatki:

Ziemniaki gotowane

Surówka z białej kapusty

Kapusta zasmażana

Pierogi (ruskie oraz z kapustą i grzybami)

Deser:

Kołocz świąteczny

Napoje:

Woda 0,25 l /os. podawana w dzbankach

Sok 0,25 l /os podawana w dzbankach

Kawa, herbata

 

PROPOZYCJA II

CENA 80 ZŁ/OS

Zupa (do wyboru 1 opcja):

Barszcz z uszkami

Zupa rybna z grzankami

Zupa grzybowa z kluseczkami

Danie główne (1,5 porcji na osobę):

Karp smażony na maśle

Filet z pstrąga w warzywach

Dorsz saute

Sos do wyboru cytrynowy lub porowy

Dodatki:

Ziemniaki gotowane z koperkiem

Ziemniaki opiekane

Surówka z kiszonej kapusty

Kapusta zasmażana z grzybami

Mix pierogów (z kapustą i grzybami, ruskie oraz ze szpinakiem)

Deser:

Kołocz świąteczny

Zimna płyta:

Pulpety rybne w zalewie octowej

Ryba po grecku

Śledzie w oleju

Pieczywo, masło

Karp w galarecie

Napoje:

Kompot z suszonych owoców

Woda podawana w dzbankach

Soki podawane w dzbankach

Kawa, herbata

 

PROPOZYCJA III 100 ZŁ/OS.

Zupa (do wyboru 1 opcja):

Barszcz z uszkami

Wigilijna zupa borowikowa z łazankami

Danie główne (1,5 porcji na osobę, 3 rodzaje do wyboru)

Karp smażony na maśle

Filet z pstrąga w migdałach

Dzwonki z halibuta

Filet z dorsza

Sum

Łosoś w dzwonkach

Sandacz

Sos do wyboru cytrynowy lub porowy

Dodatki:

Ziemniaki gotowane z koperkiem

Ziemniaki opiekane

Surówka z kiszonej kapusty

Kapusta zasmażana z grzybami lub z grochem

Deser: (do wyboru 2 rodzaje)

Kołocz świąteczny

Makówki

Szarlotka

Kutia

Moczka

Zimna płyta:

Ryba po grecku

Karp w galarecie

Krokiety z kapustą i grzybami

Pulpety w zalewie octowej

Śledzie pod kołderką z cebula i z jabłkiem

Śledzie w oleju

Sałatka Śledziowa

Mix pierogów (z kapustą i grzybami, ruskie oraz ze szpinakiem)

Pieczywo, masło

Napoje: (bez ograniczeń)

Kompot z suszonych owoców

Woda podawana w dzbankach

Soki podawane w dzbankach

Kawa, herbata