Przedstawiamy Państwu ofertę w zakresie konferencji, szkoleń, sympozjów oraz spotkań firmowych.
Hotel Korona oferuje dwie sale konferencyjne: | |
SALA RESTAURACYJNA 130 os. | do negocjacji |
SALA BANKIETOWA 24 os. | 50 zł brutto / h |
WYPOSAŻENIE SAL | |
-ekran | |
-flipchart | |
-projektor multimedialny | |
-łącze Wi-fi | |
-klimatyzacja
|
|
W przypadku organizacji konferencji wraz z wyżywieniem udzielamy zniżek na wynajem sal.
|
|
PROPOZYCJA MENU SZKOLENIA LUNCH (W CENACH BRUTTO) | |
SERWIS KAWOWY | |
1.świeżo parzona kawa, herbata (3 rodzaje), cytryna, mleko, cukier, woda, soki
(uzupełniane do 4h) (uzupełniane 4-8h) |
20zł/os. 25zł/os. |
2.świeżo parzona kawa, herbata (3 rodzaje), cytryna, mleko, cukier, woda, soki, kruche ciasteczka
(uzupełniane do 4h) (uzupełniane 4-8h) |
25zł/os. 30zł/os. |
3.świeżo parzona kawa, herbata (3 rodzaje), cytryna, mleko, cukier, woda, soki, kruche ciasteczka, kanapeczki(2szt./os.)
uzupełniane do 4h) (uzupełniane 4-8h) |
30zł/os. 35zł/os. |
I ZESTAW | 30 zł / os |
-zupa neapolitańska z prażoną szynką | |
-spaghetti Carbonara | |
II ZESTAW | 35 zł / os |
-consomme warzywne | |
-pieczeń z karczku w sosie własnym z ziemniakami grzybkami i zestawem surówek | |
III ZESTAW | 38 zł / os |
-duet kremowy | |
-filet z kurczaka nadziewany grzybami z ziemniakami z rozmarynem i warzywami | |
IV ZESTAW | 38 zł / os |
-zupa wiosenna z lanym ciastem | |
-pieczeń ze schabu w sosie własnym z młodymi ziemniaczkami | |
V ZESTAW | 45 zł / os |
-zupa chrzanowa | |
-pstrąg w warzywach z migdałami i masłem czosnkowym | |
VI ZESTAW | 45 zł / os |
-zupa cebulowa | |
-polędwiczki w sosie z boczniaków z bezowymi truflami i miksem sałat | |
Jeżeli mają Państwo jakieś sugestie dotyczące potraw i ich podania czy tez nie ma ich w menu proszę
zapytać a w miarę możliwości możemy się do nich dostosować.